چاپ مقاله کنفرانسی بین المللی و مقاله علمی-پژوهشی از پایان نامه کارشناسی گروه مهندسی مکانیک

چاپ مقاله کنفرانسی بین المللی و مقاله علمی-پژوهشی از پایان نامه کارشناسی توسط دانشجو و استاد راهنمای گروه مهندسی مکانیک

نتایج تحقیقاتی پایان نامه دانشجوی گروه مهندسی مکانیک آقای محمد صادقی با شماره دانشجویی 941273038 در کنفرانس بین المللی در کشور کره جنوبی با عنوان هفتمین کنفرانس بین المللی:

7th International Conference on Harmony Search, Soft Computing and Applications

مورد پذیرش قرار گرفت.

این پایان نامه کارشناسی که در قالب مقاله کنفرانسی به چاپ نهایی رسیده است، توسط استاد راهنما جناب آقای دکتر سعداله با عنوان:

Spur Gear Optimization Using Metaheuristics and Computer Aided Engineering Design

انجام پذیرفته است. در این مقاله کنفرانسی، وزن و توان چرخدنده های ساده به همراه قیود اعمالی با کمک روش های بهینه سازی هوشمند در محیط متلب طراحی بهینه شده اند، همچنین با نرم افزار المان محدود ANSYS نیز طراحی حاصل شده مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج نزدیک محاسبات عددی بهینه سازی و مدل المان محدود در نرم افزار ANSYS نشان از تایید مدل بهینه سازی پیشنهادی دارد.

همچنین این مقاله به زبان فارسی در نشریه علمی-پژوهشی داخلی با عنوان یافته ­های نوین کاربردی و محاسباتی در سیستم­ های مکانیکی نیز به چاپ رسیده است.

با آرزوی موفقیت های بیشتر و فعالیت های تحقیقاتی برای این دانشجوی عزیز و استاد راهنمای گرانقدرشان.

لینک دسترسی به مقاله کنفرانسی انگلیسی

لینک دسترسی به مقاله علمی-پژوهشی فارسی